Healing door Reiki

Neem jij weleens echt tijd voor jeZELF of…?
Voel je je al een tijdje gespannen, ben je veel aan het piekeren en zit je ‘gewoon’ niet lekker in je vel? Je weet eigenlijk niet waar je naar op zoek bent en je hebt het gevoel geleefd te worden. Daardoor voel je onzekerheid en heb je weinig energie.

Hoe zou het voor jou zijn als je rust ervaart en lekker in je vel zit? Reiki kan jou hierbij helpen.

 • Het bevordert het loslaten van emoties die je bij je draagt
 • Het vermindert stress
 • Meer helderheid in je hoofd
 • Makkelijker loslaten van spanningen
 • Het helpt je om dichter bij je gevoel te komen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Rust en ontspanning
 • Versterkt je levensenergie
 • Helpt je los te laten wat niet meer bij je past
 • Brengt je meer in contact met jezelf
 • Heeft een versterkende werking op het zuiveren van je lichaam en geest
 • Helpt je bij het verminderen of oplossen van lichamelijke klachten; denk aan hoofdpijn, rugpijn, nekklachten, buikpijn, etc. Lichamelijke klachten kunnen een dieper liggende oorzaak hebben. Vaak door een onverwerkte emotie, angst of blokkade uit zich dit in het lichaam door pijnklachten. Het lichaam geeft signalen af. De Reiki energie stroomt naar de plaatsen in het lichaam waar je het op dat moment nodig hebt.

Wat is het dan precies?
Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’. Alles wat leeft; dieren, mensen en planten, heeft die energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen. Deze energie heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven. Door het meemaken van bepaalde situaties, door het verdringen van emoties, door (heftige) gebeurtenissen ontstaan er blokkades in je lichaam waardoor deze energie niet meer vrij kan stromen. Een tekort aan deze levensenergie kan klachten met zich meebrengen zowel geestelijk als lichamelijk.

Behandeling:
Door middel van handposities op o.a. je hoofd, buik en benen helpt Reiki om deze energie weer door je lichaam te laten stromen naar de plaatsen waar je het op dat moment nodig hebt. Reiki kan een start of een hulpmiddel zijn van persoonlijke ontwikkeling, zodat je erachter komt wie je echt bent of wat je echt wilt. Keuzes maken die bij jou passen.

Wat kan je verwachten:
We maken kennis met elkaar bij mij in mijn praktijk. Voorafgaand aan een reikibehandeling hebben we een intake/coachgesprek om erachter te komen wat jij graag wilt, waar je tegenaan loopt, wat jouw klachten zijn en waar ik jou bij kan helpen. Bij mij kan je je verhaal kwijt. Ik ben een luisterend oor voor je, maar ik ben er ook om je te begeleiden en je handvatten mee te geven.

Duur: 60 tot 75 minuten
Tarief: € 50,00 per behandeling (incl. intake/coaching)
Arrangement: € 135,00 voor 3 behandelingen inclusief intake/coaching (bij afname ineens)

De resultaten van een behandeling kunnen direct maar ook na enkele dagen komen. Hoe vaak je een Reikibehandeling ‘nodig hebt’ en wenst te boeken is aan jou. Het hangt er vanaf welk proces het opgang brengt en hoe je je daarbij voelt en wat je ermee doet.

Heb je bepaalde emoties opgeslagen, ervaar je veel stress en onrust, of vind je het heerlijk om wekelijks of maandelijks diepe ontspanning te ervaren in je drukke leven? Dan zijn meerdere Reikibehandelingen veel effectiever. Je kunt het zien als een ontwikkeling voor jezelf. Gun jezelf dat rustmoment en laat los wat niet meer bij je past. Lees hier wat anderen hebben ervaren.

Een Reikibehandeling kan een medische behandeling ondersteunen en aanvullen, maar is nooit een vervanging hiervan.

Afspraak maken of heb je vragen?
Stuur me een mailtje: laura@innerlijkeroadtrip.nl of vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!