Weet jij wat je wilt?

Stappen zetten

Op zoek naar jezelf, een verandering aanbrengen, je leven anders indelen, leren loslaten en positiviteit leren aantrekken …
Het is nooit 1 onderdeel tot geluk, het is niet ‘maar’ 1 dingetje wat je hoeft op te lossen. Er hangt zoveel met elkaar samen, dat het echt een innerlijke roadtrip is om daar naartoe te gaan. Stappen die je neemt, een innerlijke reis die je aflegt. Sturing geven aan je leven, aan je geluk, aan positiviteit, betekent dat je goed naar je innerlijke zelf moet luisteren, naar je intuïtie, naar je gevoel. Wat wil jij? Onderweg kom je vluchtwegen, hobbels en kruispunten tegen. Het is aan jou om een keuze te maken, een beslissing te nemen welke kant je op wilt gaan.

Keuze

Dat betekent niet dat je een verkeerde keuze kan maken of een verkeerde afslag kan nemen. Alles heeft namelijk een reden om jou ergens te brengen wat op dat moment goed voor jou is of een leerproces teweeg brengt voor jou. Maar neem er even een rustmoment voor om het te overdenken. Laat het op dat moment wel een overwogen keuze van JOU zijn waar JIJ achter staat. En pakt het anders uit dan je had gehoopt? Zie het niet als een verkeerde keuze, of als falen of als iets dat mislukt is. Het heeft je wel degelijk verder gebracht. Een leerproces om je sterker te maken, om voor jezelf op te komen, om te weten wat je juist niet wilt. Of was het misschien toch niet helemaal je eigen keuze en krijg je dat op deze manier gespiegeld?

Omgeving

Laat je niet leiden door omstandigheden, laat je niet leiden door de mensen uit je omgeving, laat je niet leiden door wat je omgeving denkt, vindt of wilt. Laat het jouw reis zijn, jouw zoektocht, jouw leven. Vraag jezelf bij ieder besluit af: Helpt dit mij? Word IK hier beter van? Helpt dit mij verder?

Begin bij jezelf

Het levert jou je eigen vrijheid op. Maar……dan moet je wel bereid zijn om je eigen innerlijke reis aan te durven gaan. Je zal je angsten en onzekerheden moeten gaan ontdekken en deze onder ogen durven komen. Confrontaties met jezelf aan willen gaan. Toegeven aan jezelf en het niet meer buiten jezelf gaan zoeken. Niet meer wijzen naar anderen of andere omstandigheden. Je pijn doorvoelen en durven loslaten. Als je oude pijnen, angsten, gebeurtenissen en/of personen niet kan of wilt loslaten, zal er geen ruimte ontstaan. Ruimte voor nieuwe dingen, voor mooie gebeurtenissen, voor bijzondere personen en ruimte voor groei! Met je oude belemmeringen houd je dingen tegen. Het levert blokkades op in je lichaam, er kan geen nieuwe energie doorheen stromen en zo kom je dus ook geen stap verder in je proces.

Oplossen

Voel je weerstand? Dan weet je dat de juiste snaar is geraakt en dat er dus iets zit in jou om opgelost te worden. Dit is jouw blokkade. Als je dit oplost creëer je ruimte om vrijheid te ervaren.

En vergeet vooral niet te genieten tijdens de weg er naartoe.

Liefs

1. Intakegesprek

Laten we kennis maken. Wie ben jij en waar heb je hulp bij nodig. We gaan lekker aan de slag samen.

2. Voedings- en leefstijlanalyse

Ik breng in kaart waar jij mee geholpen bent. Waar liggen je prioriteiten en hoe kan jij op een makkelijke en leuke manier aan de slag.

3. Vervolgconsulten

Hoe sta je ervoor? Hoe is het gegaan en waar heb je extra hulp bij nodig? We gaan weer een stapje verder. Én naar huis met nieuwe motivatie.