Ervaringen

Lage energie en besluiteloos

Al een tijd zat ik laag in mijn energie, lusteloos en besluiteloos.
Met Laura hele prettige en intensieve gesprekken gehad, waarin we de prioriteiten voor mij persoonlijk hebben bepaald en daarna een stappenplan gemaakt. Door haar rustige en persoonlijke benadering heb ik elke keer een klein stapje gemaakt en kwam ik weer in mijn eigen ritme. Ook kwam ik erachter dat mijn voedingspatroon niet al te best was. Dit heb ik stap voor stap ook aangepast en kon goed het verschil merken. Dit waren wel eye-openers voor me. Ik zit weer lekker in m’n vel en heb weer veel energie gekregen.

F., 40 jaar

Pijnvermindering

Enkele weken terug had ik behoorlijk mijn voet bezeerd. Na foto’s op de eerste hulp bleek er niets gebroken, alleen behoorlijk blauw en kon er niet op lopen. Onder het motto :”baat het niet schaadt het niet” een Reikibehandeling op los gelaten. Na een dag was de voet al voorzichtig te belasten en kon ik er weer op lopen en na 3 dagen liep ik weer volledig en nagenoeg pijnloos. Ben er erg mee geholpen geweest en kan het van harte aanbevelen. Laura bedankt!

F. van Bohemen, 45 jaar

Open, warm en eerlijk

Ik heb ontzettend warme, open en eerlijke gesprekken gehad met Laura. Tijdens de sessies durfde ik me helemaal open te stellen omdat ik erg op m’n gemak was. Er werd een hoop duidelijk voor me, wat ik zelf niet meer zag en wat ik altijd bij anderen zocht. Door de coaching kan ik nu gericht stappen zetten voor mijn gezondheid en de Reiki heeft mij ontspanning en kracht gegeven. Ik weet nu wat ik wil en wat mijn doelen zijn en daar word ik heel enthousiast van. Ik heb houvast voor mezelf gekregen en durf veel meer. Ik zit veel lekkerder in m’n vel.

Karin, 38 jaar

Moeite met ontspannen en slapen

Ik wist niet wat een Reikibehandeling nou eigenlijk was. Maar omdat ik al een poos slaapproblemen heb en erg gespannen was, wilde ik het proberen. Na een goed gesprek en advies, begon de behandeling. Het was heerlijk ontspannen en rustgevend. Kon alles helemaal loslaten. Ik heb dit een aantal keer gedaan en zo kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik zelf kon doen om meer ontspanning te ervaren en tegelijkertijd dat er spanning uit mijn lichaam werd gehaald. Een mooie en fijne ervaring.

Mw. G. Warmenhoven, 62 jaar

Hoofdpijn en spanning

Mijn ervaring bij de Reiki behandeling was erg positief. Eerst vroeg Laura of er bepaalde klachten waren dan zou zij daar extra aandacht aan kunnen besteden. De voornaamste klacht was veel hoofdpijn waarschijnlijk spanning op de spieren door versleten nekwervels. Na behandeling voelde de spieren wat soepeler aan. Maar mijn mooiste ervaring was wel een intens diepe ontspanning door heel mijn lichaam. Moest na de behandeling weer even terugkomen in de werkelijkheid. Voor herhaling vatbaar en kan het iedereen aanraden.

Maria, 74 jaar

Aanrader

Laura’s Reiki behandeling is heel fijn. Je voelt je direct op je gemak. Laura voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt en creëert met liefdevolle aandacht een veilige en open sfeer. Ik kan het iedereen aanraden.

Brenda, 47 jaar