Coaching en ontspanning

Jij wilt rust in je hoofd, kunnen genieten van het leven, ontspanning ervaren én kiezen voor je eigen gezondheid.

Neem jij weleens echt tijd voor jeZELF?
Voel je je al een tijdje gespannen, ben je veel aan het piekeren en zit je ‘gewoon’ niet lekker in je vel? Je weet eigenlijk niet waar je naar op zoek bent en je hebt het gevoel geleefd te worden, waardoor je geen voldoening ervaart. Daardoor voel je onzekerheid en heb je weinig energie.

Hoe zou het voor jou zijn als je rust ervaart en lekker in je vel zit?
Daar gaan we mee aan de slag. Het is belangrijk dat je zowel lichamelijk als geestelijk in balans bent. In mijn praktijk bied ik daarom een combinatie van leefstijlcoaching en Reiki.

  • We zorgen ervoor dat jij weet welke voeding bijdraagt aan je energieniveau waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten.
  • We gaan erachter komen welke gedachtes invloed hebben op jouw gezondheid en hoe je dit kan omdraaien.
  • En we sluiten af met een heerlijke, ontspannen Reikibehandeling. (Meer weten over Reiki en wat het voor jou kan betekenen? Lees verder)
  • Bij mij kan je je verhaal kwijt. Ik ben een luisterend oor voor je, maar ik ben er ook om je te begeleiden en je handvatten mee te geven.

We gaan dus stap voor stap jouw leefstijl aanpassen door ontspanning, positieve gedachtes, stress verlagen en gezonde voeding. Door de lichamelijke behandeling (Reiki) vindt er ook opschoning in je lichaam plaats. Als je alleen maar bezig bent in je hoofd en je lijf gaat hier niet in mee, raak je uit balans. Dit ga je voelen, dit houdt het proces tegen dat je in gang wilt zetten. Door zowel lichamelijk als geestelijk samen te werken bevorder je het proces enorm.

Voor wie? Voor vrouwen die:

  • Veel piekeren
  • Stress en onrust ervaren
  • Weinig zelfvertrouwen hebben
  • Weinig energie hebben
  • Meer willen weten over de juiste voeding

Vind je het heerlijk om wekelijks of maandelijks diepe ontspanning te ervaren in je drukke leven en stap voor stap een gezondere en ontspannen leefstijl aan te meten? Gun jezelf die rustmomenten en laat los wat niet meer bij je past.

Iedere sessie bestaat uit een coaching gedeelte en wordt afgesloten met een heerlijke, ontspannen reikibehandeling.

Sessie:
Duur: +/- 90 minuten
Tarief: € 75,00 inclusief btw.
Arrangement: € 195,00 inclusief btw. voor 3 sessies (bij afname ineens)

Welk proces brengt het op gang, hoe voel je je daarbij en wat doe je ermee.
Je kunt zoveel sessies inplannen als dat jij prettig vindt.

Afspraak maken of heb je vragen?
Stuur me een mailtje: laura@innerlijkeroadtrip.nl of vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.